keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Filosofiakahvilan ensimmäiset aiheet keväällä 2017

Filosofiakahvilan 12 ensimmäistä aihetta keväällä 2017 (lisää luvassa)
Filosofiakahvilan paikka Fuengirolassa tiistaina (klo 11.15) Los Bolichesin kaupungintalon kahvila, torstaina (klo 16.00) La Carihuela Chica "Rafaelin aukiolla", Torre del Marissa keskiviikkona (klo 11.00) Con Corazonmari El Copo -kadulla.

1.Viisaus ja huolenpito
2.Avaa silmäsi ja katso
3.Puuttuva opettaja: Juan de Mairena
4.Meksikolainen poikkeama
5.Tieteestä, uskosta ja tiedeuskosta
6.Biologismi ja natsismi
7.Wu-wei
8.Pitäisikö psykologia tuhota?
9.Kompastuskiven valmistamisesta
10.Onko jalkapallo filosofian vihollinen?
11.Jatkuva kasvu
12.Tiedostaminen ja tiedostamaton 

Ensimmäinen aihe liittyy Jenni Spännärin tutkimusprojektiin ja hän tulee käyttämään Fuengirolan istuntojen (10.1. ja 12.1) keskusteluja materiaalina. Aineistoa käsitellään luottamuksellisena. Toimintatapa on silti tuttu: keskustelemme alustuksen pohjalta.

Jenni Spännäri, tutkija ja teologian tohtori tutkii viisautta: mitä se oikeastaan on, mistä se syntyy ja mitä iloa siitä on? Näistä kysymyksistä Spännäri keskustelee useiden, aikuisille ja eläkeikäisille suunnattujen ryhmien kanssa. Tutkimus liittyy Suomen Akatemian rahoittamaan, Helsingin yliopiston CoCare-tutkimusprojektiin, jossa tarkastellaan huolenpitoa ja yhdessä toimimista eri näkökulmista.


Chat Conversation End

Filosofiakahvila alkaa 10.tammikuuta.

Ajankohtaista asiaa -kahvila jatkuu myös 10.tammikuuta klo 13.30, paikka Ravintola Kukko, Avenida de los Boliches 4, Fuengirola.
https://www.facebook.com/Filosofiakahvila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti