torstai 20. elokuuta 2020

Filosofiakahvilan tulevaisuus

 

Filosofiakahvila jatkaa videopuhelutapaamisina

TÄRKEÄÄ: Jos olet kiinnostunut, ota minuun yhteyttä

pasifarm@yahoo.es

Nykyisellään Espanjassa on maskipakko, kokoontumisia on rajoitettu, sosiaalista etäisyyttä pitäisi pitää jne. Saman pöydän äärellä saisi olla enintään kymmenen ihmistä. Kun ei juo kahviaan, pitäisi maskin olla kasvoilla. En pidä todennäköisenä, että tilanne olisi parempi muutamien viikkojen sisällä.

Tästä syystä filosofiakahvila jatkaa toisella tavalla, ZOOMIN kautta.

Ainoa mitä osallistuminen vaatii on, että teillä on tietokone/läppäri, jossa kamera ja mikrofoni.  Käytännössä se tarkoittaa, että lähettäisin kullekin linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan. Annan yksityiskohtaisia neuvoja henkilökohtaisesti, kun olette ilmaisseet kiinnostuksenne. Voimme myös testata käytännössä, miten tapaamiseen pääsee mukaan.

 AIKATAULU

ALKAA VARSINAISESTI 23.9. JA 24.9. PIDÄN EDELLISESSÄ VIIKOLLA (16.9. JA 17.9. HARJOITTELUKIERROKSEN)

Kellonajoista ja päivistä voidaan neuvotella. Toiveita voi esittää. Toinen tapaaminen voisi olla myöhemmin illalla, niin työihmiset pääsevät mukaan. Alustavasti päivät ja kellonajat ovat entiset eli

KESKIVIIKKOISIN KLO 11.00-12.30

TORSTAISIN KLO 16.00-17.30

Jos ryhmät kasvavat epäkäytännöllisen suuriksi, voimme järjestää tapaamisen kolmantenakin päivänä.

 

MAKSAMINEN

Istunto on samanhintainen kuin ennen eli 5 euroa kerta. Koska osallistujat joutuvat maksamaan tilille, ehdotan erilaisia malleja

1.   Maksa neljä istuntoa  (20 euroa)

2.   Maksa kahdeksan istunoa  (40 euroa)

3.   Maksa koko syksyn kolmetoista istuntoa  (65 euroa)

 Saa maksaa enemmänkin! Harjoittelukerta on ilmainen. Jos olet uusi osallistuja etkä ole varma kiinnostuksestasi, voit osallistua ilmaiseksi ensimmäisellä kerralla. Lähetän tilinumeron, kun ilmaiset olevasi kiinnostunut.

 https://www.facebook.com/Filosofiakahvila

2 kommenttia: