keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Syksyn ajatuksia, nuolia ja päähänpistoja

Fuengirolassa filosofiakahvila tulee kokoontumaan tiistaisin Confortel-hotellin kahviossa klo 17.00-18.30 ja torstaisin klo 10.30-12.00. Torremolinosin filosofiakahvila järjestetään perjantaisin klo 10.30-12.00, paikkana on Lepanto-kahvila osoitteessa C/San Miguel 54.

Fuengirolassa aiheina ovat mm. arvot, lapsuus ja essee oppimisen mallina, Torremolinosissa esim. itsensä kehittäminen, hyvä elämä, rakkaus ja myrkkyoppi. Aiheet on julkaistu aikaisemmassa blogitekstissä toukokuussa ja lisää Sofia-opiston ohjelmasta ja filosofiakahvilan aiheista voi lukea myös osoitteesta www.sofia-hanke.net

Motto on Réne Charin lause: ”Mikä ei tule maailmaan häiritsemään, ei ansaitse kärsivällisyyttä ja huomiota.”

Sofia järjestää (vetäjänä minä itse, pappilan musta sika) myös filosofian viikonloppukurssin 28.-29.11. klo 11.00-12.30 ja 13.30-15.00 Sofia-opistolla, Antonio-luokassa.

Viikonloppukurssin teemat:
1.Filosofia elämäntapana/Minätekniikat
2. Todellinen rakkaus, todellinen elämä
3.Oikeudelliset käytännöt ja filosofia/Viattomuus
4.Suhde itseen ja suhde toiseen

Ensimmäiset kokoontumiset järjestetään ensi viikolla. Alan julkaisemaan alustuksia varten laadittuja muistiinpanoja samantien, kun kokoontumiset alkavat. Kaikki Fuengirolan aiheet ovat uusia, mutta Torremolinosin aiheet ovat vanhoja ja niiden muistiinpanoista osa on jo julkaistu. Blogiin ilmaantuu siis viikottain 1-2 tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti